Meniu

Comercializarea Produselor cu destinatie HORECA (vinuri, vinuri linistite, vinuri spumante, etc)

Obiectul colaborării: NELSAND SA urmăreşte constant să îşi dezvolte gama de colaboratori – distribuitori ai produselor noastre. În calitate de profesionişti vom dezvolta o relaţie mutual avantajoasă. Relaţia poate fi bazată doar pe încredere şi un instrument contractual, şi anume semnarea unui contract cadru care să reglementeze relaţiile noastre. Pentru aceste considerente vă stăm la dispoziţia pentru trasarea relaţiei cele mai potrivite pentru firma dvs. de distribuţie

Aspecte logistice: Marfa se va determina prin comenzi ferme transmise prin e-mail: comenzi@enotecaonline.ro/nelsand@nelsand.ro, fax: 0268.770.435, telefon: 0268.440.733 – 0730.33.23.33, specificand cantitatea, sortimentul si alte detalii privind produsul achizitionat.

Condiţiile de livrare. Vanzatorul, direct sau prin delegat , va preda marfa transmisa de cumparator , catre acesta sau un delegat al acestuia, la depozitul principal de la sediul nostru din Braşov – Bulevardul Griviţei A104 sau alta locatie indicata in scris. De la data preluării cantitative a produselor prin intermediar sau în mod direct, riscul asupra bunurilor se va transmite de la vânzator la cumpărător. Vânzătorul rămâne proprietarul produselor vândute până la achitarea integrală a preţului, indiferent dacă cumpărătorul realizează raporturi juridice cu terţii cu aceste bunuri.

Conditiile de plata/clauza penala. Cumpărătorul are obligaţia de a efectua plata preţului produselor prin orice mijloace legale până la împlinirea termenului de scadenţă de 30 zile sau cel inscris pe factura. Pentru fiecare zi de întarziere în plata preţului produselor, cumpărătorul datorează vânzătorului penalităţi de întârziere în valoare de 0,1% per zi din valoarea produselor neachitate. Penalităţile de întârziere pot depăşi cuantumul debitului iniţial.

Pentru orice alte aspecte vă stăm la dispoziţie, în fiecare zi între 9-17.

Cu stimă,

Şef serviciu Marketing