In 1991 am infiintat societatea Nelsand, indreptandu-ne atentia spre sectorul industriei alimentare, sector care a necesitat o retehnologizare puternica: fabrici de mezeluri, fabrici de paine, restaurante, baruri, patiserii, cofetarii, magazine alimentare, depozite frigorifice.

Nelsand a devenit cunoscut in comertul cu utilaje industriale, accesorii, echipamente neutre si orice ar putea fi necesar in sectorul de alimentatie publica. Avand o colaborare stransa cu multe restaurante de renume, situatia ne-a impus sa ne specializan si in vanzarea de vinuri linistite, vinuri spumante, sampanii, prosecco. Astfel, am hotarat sa pregatim in domeniu doi oameni cheie ai companiei, 

Astfel, numele Nelsand a dobandit o oarecare greutate si in distributia de vinuri, o ramura importanta al HoReCa. 

Comercializarea produselor cu destinatie HORECA (vinuri, vinuri linistite, vinuri spumante, etc) este tinta si cartea noastra de vizita.

Va stam la dispozitie cu toate informatiile legate de soiurile de vin recomandate pentru anumite produse, cu detalii exacte despre temperatura optima de servire, cu sugestii sau modalitati de servire.

Descopera o lume plina de culoare si arome!

Promotie Prosecco