Care este comanda minima?
Nu exista o limita minima a comenzii. Va rugam sa tineti cont de costurile suplimentare care pot aparea in functie de modalitatea de plata si livrare aleasa de dvs.

Ce modalitati de plata agreate de dvs?
Modalitatile de plata acceptate sunt: numerar,ramburs, transfer bancar, plata online cu cardul.

Plati online? Este sigur?
Este o metoda, simpla si sigura. Plata se face fara sa-ti expui numarul cardului; prin LibraPay beneficiezi de securitate impotirva fraudei. Informatiile personale financiare sunt pastrate in siguranata si securizate; Serviciul oferit de LibraPay fuctioneaza ca un cont bancar si poate fi utilizat de orice posesor de carduri. In momentul platii, prin LibraPay, informatiile financiare nu sunt stocate pe serverul magazinului si sunt protejate de sistemul de securitate LibraPay.

Puteti livra la alta adresa?
Da se poate face livrare la o alta adresa indicata de dvs. Pentru acest lucru va trebui sa indicate adresa de facturare si adresa de livrare.

Pot comanda din strainatate iar livrarea sa se faca in Romania?
Se poate comanda din strainatate si livrarea sa fie facuta in Romania. In acest caz va trebui sa indicati adresa de livrare iar plata se poate face prin LibraPay.

Datele personale sunt securizate?
Datele oferite de dvs. vor fi folosite numai pentru procesarea comenzilor, a livrarilor, pentru informari legate de promotii, aparitii de noi produse.
Datele dvs. nu vor fi instrainate sub nicio forma, iar in cazul in care doriti sa modificati datele sau sa fiti stersi din baza noastra de date va rugam sa ne contactati.
Suntem impotriva SPAM-urilor de orice fel, il intelegem si luptam impotriva lui, de aceea datele dvs. vor fi folosite numai in stricta legatura cu acest site.

Putem comanda cantitati mai mari, exista stocuri pentru aceste produse?
Puteti comanda orice cantitate doriti. In cazul in care produsul dorit nu este in stoc va rugam sa ne contactati. In cazul in care comanda dvs. este mai mare decat stocul existent va vom contacta pentru a va confirma data livrarii.

Care este timpul de livrare?
In cazul comenzilor trimise pana la ora 12:00 comanda va fi livrata in maxim 48 de ore pentru zilele lucratoare. Pentru comenzi trimise Vineri se poate specifica livrare Sambata. Pentru comenzi transmise dupa ora 12:00 livrarea se va face dupa 48 de ore.

Marfa este asigurata?
Da marfa este asigurata pe tot parcursul livrarii.

Cum pot sa stiu unde este comanda mea dupa ce a fost livrata din depozitul dvs?
In mometul in care comanda a fost livrata de la noi o sa primiti un mail “comanda livrata la curier” iar in acel moment puteti sa ne contactati telefonic sau prin mail pentru a va oferi aceste detalii.

Promotie Prosecco