Acest ulei extravirgin cu aromă de trufe negre italiene, este parfumat și luxos, perfect pentru a fi folosit ca ulei de finisare pe paste, carne roșie sau pur și simplu pe o omletă de ouă de prepeliță.
Uleiul de măsline extravirgin Rossa Dop Umbria Colli Assisi Spoleto este un amestec obținut din măsline de moraiolo (minim 60%), frantoio, leccino și alte soiuri, provenite din solurile pietroase din jurul satelor medievale Assisi și Spoleto, din Umbria.
Uleiul de măsline extravirgin Moraiolo, 100% monocultivar italian, este un monocultivar, extras la rece și obținut dintr-o singură varietate de măsline italiene, Moraiolo.
Denò este uleiul de măsline extravirgin rezultat dintr-o tehnică inovatoare realizată de Frantoio Congedi, care exploatează separarea preventivă de samburi și prelucrarea numai a pastei de măsline.
Provine din măsline mature de calitate "Ogliarola Salentina și Cellina di Nardò" și este produs în conformitate strictă cu metodele antice predate de secole.
Calitatea acestui produs este atestată prin cele cinci simțuri. Uleiul Congedi IGP Apulian, cu gustul și culoarea sa, satisface nu numai bolta palatina, ci și vederea...
Compus dintr-o selecție atentă pe care familia Congedi o desfășoară ı̂n fiecare an asupra soiului Frantoio, recoltat ı̂n octombrie din arome foarte echilibrate.
Realizat dintr-o varietate de măsline compusă din selecția soiurilor Ogliarola Salentina și Leccino, recoltate ı̂n noiembrie, rezultatul este un ulei fructat mediu, care are parfumuri vegetale puternice și este decisiv și persistent pe palat.
Conceput pentru grătar, uleiul de măsline extravirgin Terre Francescane Grigliata este infuzat cu aromă de fum, perfect pentru marinarea sau asezonarea legumelor la grătar, pește și carne.