TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE ENOTECAONLINE.RO

Folosind site-ul www.enotecaonline.ro (denumit in continuare si ENOTECAONLINE.ro), sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul. ENOTECAONLINE.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.enotecaonline.ro. Acest site este proprietatea societăţii NELSAND SA (numita in continuare NELSAND) care il intretine si il administreaza:

NELSAND SA

Braşov, Bulevardul Griviţei A104

Reg. Com.: J08/1064/1991

CUI: RO1114755

IBAN LEI/EURO:    RO40BREL0002000749360100

Banca: LibraBank

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON sau EURO si includ TVA 19%.

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale

ENOTECAONLINE.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de ENOTECAONLINE.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

ENOTECAONLINE.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indrituite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. ENOTECAONLINE.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

Cautari

Toate functiile de cautare oferite de ENOTECAONLINE.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. ENOTECAONLINE.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri si alte site-uri

ENOTECAONLINE.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea NELSAND şi aceasta nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabila pentru continutul acestor site-uri.

Greseli de tiparire

ENOTECAONLINE.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de dactilografiere datorate erorii umane sau dispozitivelor de afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ENOTECAONLINE.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

ENOTECAONLINE.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in ENOTECAONLINE.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului. Operatiunile de achizitii produse  de catre minori vor fi anulate de indata.

Inregistrarea ca utilizator client, parola si comportamentul pe site

Prin inregistrarea pe site  veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al site-ului ENOTECAONLINE.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA. (sau/şi EURO prin transformare la propriul nostru curs de schimb calculate după formula BNR + x%)

Rezerva proprietatii

Produsele comandate raman proprietatea NELSAND SA pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata produselor comandate se poate face:

1. Ramburs/Numerar la livrare (clienti persoane fizice);

Plata numerar se face in lei catre comisionarul/curierul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.

2. Virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice);

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:

Nume firma: NELSAND SA

IBAN LEI/EURO:    RO40BREL0002000749360100

Banca: LibraBank

Cod unic inregistrare: RO1114755

3. On-line prin card bancar (Visa, Visa Electronic, MasterCard si Maestro);

Puteti efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, VISA ELECTRONIC, MAESTRO si MASTERCARD.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb afisat pe www.enotecaonline.ro

Livrarea produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii.

Livrarea comenzilor in tara se face:

  • Se calculeaza in functie de greutatea coletului (Greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0.75 l fara ambalaj, cu ambalaj este de aproximativ 1 Kg.)
  • Primul kg este 23.18 lei, dupa care se adauga 1.90 lei pentru fiecare kg in plus.
  • Plata se face ramburs, in cont colector, pentru care se percepe un cost suplimentar de 7.74 lei.
  • Expeditia se face de la depozitul din Brasov.

(tarifele contin TVA)

Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie se calculeaza un cost suplimentar de 0.99 RON/km pe distanta dintre localitatea de destinatie si cel mai apropiat oras din reteaua de distributie ( tarfele contin TVA)

Toate costurile vor apare in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.

In cazul platii prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul NELSAND.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, Enotecaonline.ro va pastra bunurile comandate timp de 7 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

NELSAND isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Date personale

Pe site-ul www.enotecaonline.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. NELSAND SA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre ENOTECAONLINE.ro si furnizorii sai, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea informatiilor

NELSAND garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. NELSAND nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate dewww.enotecaonline.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, NELSAND nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. NELSAND nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta NELSAND in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea NELSAND, dar nu si alte despagubiri.

NELSAND nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, NELSAND îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea NELSAND pentru respectiva comanda.

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor

NELSAND nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei NELSAND si a partenerilor sai si a fost alcatuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. ENOTECAONLINE.roare dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Parteneri

NELSAND SA are contracte de import/distributie/revânzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective.

Cum stiti daca informatiile de pe credit cardul dvs. sunt in siguranta

Pentru a fi siguri ca ati accesat serverul nostru de securitate, inainte de a introduce informatii financiare cu caracter privat, verificati in coltul din stanga jos al browserului dvs. In cazul in care vedeti o cheie nedesfacuta sau o incuietoare inchisa (depinde de browserul pe care il aveti dvs), atunci sistemul SSL este activ. Ca sa repetati verificarea sistemului de siguranta, uitati-va la URL-ul sau linia de locatie a browserului dvs. In cazul in care ati accesat un server de securitate, primele caractere din adresa ar trebui sa se modifice de la “http” la”https”.

Anumite versiuni de browsere si anumite firewall-uri nu permit comunicarea prin intermediul serverelor de securitate pe care le folosim noi pentru a procesa comenzi la magazin. In cazul in care nu puteti accesa serverul de securitate, indiferent din ce motiv, va rugam sa ne transmiteti comanda dvs prin e-mail la comenzi@enotecaonline.ro

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. NELSAND SA nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la comenzi@enotecaonline.ro

Dispozitii speciale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil încheiat.

Despre NELSAND şi ENOTECAONLINE.RO

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat! Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea va recomandam sa verificati actualizarea acestora. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt realizate partial automat si partial manual si pot exista anumite diferente intre imagini si produsele comandata si receptionate.

Definitii:

Orice persoana fizica sau juridica, care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui site – denumit in continuare Client.

Securitatea Datelor Personale:

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Datele furnizate de dvs. vor fi folosite numai in scopuri asociate comercializarii produselor si a serviciilor oferite de noi, in scopul facilitarii comunicarii intre noi; a procesarii comenzilor; pentru anunturi legate de noi produse si/sau servicii; informatii legate de programul de sarbatori; reduceri de pret; promotii. Prin folosirea site-ului nostru acceptati aceasta politica de confidentialitate.

Datele se stocheza in baze de date pe un server securizat. Parolele clientilor inregistrati sunt criptate utilizand algoritmi de criptare. Totodata, toata activitatea la nivelul website-ului este automat monitorizata si stocata pentru evidenta ulterioara.

Suntem impotriva SPAM-ului de orice fel, il intelegem si luptam impotriva lui, de aceea nu vom folosi informatiile dvs decat in stricta legatura cu acest site.

Ne puteti contacta si ne puteti cere modificarea datelor dvs. precum si stergerea definitiva din baza noastra de date.

Pentru mai multe informatii legate de politica de confidentialitate va rugam sa ne contactati.

In conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, NELSAND SA este inregistrat la ANSPDPC numarul 29483

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice NELSAND SA are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati in scris stergerea datelor dvs.

Preluare comanda:

Achizitia produselor se poate face prin doua variante: comanda plasata on-line sau comanda telefonica.

COMANDA ON-LINE: este cea mai recomandata modalitate de achizitie deoarece puteti in timp real sa controlati stocul, costul transportului, modalitatea de plata, timpul de livrare.

COMANDA TELEFONICA: pentru comenzi telefonice va rugam sa ne contactati de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:30- 17:00 la numerele afisate in zona contact.

Durata de livrare este maxim 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii tinand cont de urmatorii factori: confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute de dvs; confirmarea modalitatii de plata; confirmarea modalitatii de livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea coletului si existenta facturii fiscale – acest document regasindu-se in plicul de pe colet.

Produsele sunt inmanate in ambalaj sigilat, iar bunurile sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Politica de Returnare:

Legislatia romana in domeniul comertul electronic si a regimului contractelor la distanta (Ordonanta nr. 130/31.08.2000, completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000)  prevede urmatoarele: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Conditii pentru returnarea produselor:

– produsul trebuie returnat in ambalajul original;

– costurile aferente returului si a asigurarii produsului pe perioada transportului sunt suportate de Cumpărător;

– Returul se va face prin firma de curierat prin care ati primit coletul. Aceste date va vor fi comunicate;

– Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata;

– Costurile aferente transportului la retur nu se inapoiaza;

Produsele nu se despagubesc in urmatoarele conditii:

– Motivul returnarii este unul subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau daca ati fost informat in scris asupra diferentelor intre imaginea produsului din magazinul online si produsul receptionat de dvs.;

– Adresa pe care ati folosit-o pentru comanda este eronata sau inexacta;

– Va razganditi dupa ce produsul a fost achitat de dvs.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului www.enotecaonline.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, NELSAND SA nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste pretul, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, designului, fara vreo notificare prealabila de catre producatori.

Frauda: ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.enotecaonline.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii: Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin arbitraj institutionalizat realizat de către Curtea de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Brasov, conform regulilor si procedurilor acestei curti, solutionat de catre un singur arbitru numit de catre Presedintele Curtii.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

PROCEDURA DE ACHIZIŢIONARE

Pasii care trebuie urmati pentru realizarea unei achizitii on-line sunt:

1. Crearea contului personal pe site-ul nostru.

2. Vizualizarea paginilor si adaugarea produselor dorite in cos apasand butonul “Adaugare in cos”.

3. Finalizarea comenzii.

Pentru acest pas trebuie sa va autentificati (in cazul in care deja aveti cont la noi) sau sa va creati un cont gratuit. Dupa crearea contului trebuie completate campurile obligatorii de catre site:

Detalii facturare:

PENTRU PERSOANE FIZICE: Nume, Prenume, adresa, e-mail, telefon,CNP

PENTRU COMPANII: trebuie selectat butonul Companie si sa introduceti: Denumire Companie, CUI, Numărul de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerţului, Banca, Cont, Adresa de Facturare,CNP

Detalii livrare: in cazul in care adresa de livrare difera de adresa de facturare, va rugam sa completati campurile necasare: adresa, oras.

Detalii plata: aveti posibilitatea alegerea modalitatii de plata: numerar/ ramburs, transfer bancar sau plata online cu cardul.

Finalizare comanda: pentru a trece la pasul urmator va rugam să alegeţi modalitatea de livrare şi modalitatea de plată preferată. Dupa aceea, in pagina urmatoare se va apasa butonul “Confirma Comanda”.

In cazul alegerii platii prin transfer bancar, va trebui sa retineti identificatorul alpfanumeric al tranzacţiei dvs.

4. Dupa finalizarea comenzii in cel mai scurt timp veti primi prin e-mail factura proforma.

Livrarea produselor se face in functie de modalitatea de livrare aleasa si ora la care receptionam comanda dvs. Pentru comenzi primite pana la ora 12:00 livrarea se face in maxim 48h. Pentru comenzi primite dupa ora 12:00 livrare in maxim dupa 48h. In cazul in care sunt neregularitati legate de detaliile trimise de dvs. pentru comanda si nu veti fi contactati in timp util, livrarea se va face imediat dupa clarificarea informatiilor necesare.

Legislatia romana in cazul comertului electronic:

– Legea comertului electronic – 365/2002

– Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii

– Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking – Legea semnaturii electronice – 429/2001

– Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica

– Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

– Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

– Hotarârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic

– Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianti si consumatori, nr. 193/2000;

– Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001

– Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

– Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si în mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei – Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )

– Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei – 196/2003 publicata în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

Mentiuni speciale:

Aveti obigativitatea verificarii produselor in prezenta reprezentantului firmei de curierat. In cazul in care coletul ajunge deteriorat va rugam sa mentionati pe formularul de transport, sa refuzati primirea acestuia si sa luati legatura cu noi telefonic sau prin e-mail. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este nula. Firma de curierat prin care se face serviciul de transport garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor.

Daca doriti informatii suplimentare legate pe politici de returnare va rugam sa ne contactati.

INTREBARI ADRESATE FRECVENT

Care este comanda minima?

Nu exista o limita minima a comenzii. Va rugam sa tineti cont de costurile suplimentare care pot aparea in functie de modalitatea de plata si livrare aleasa de dvs.

Ce modalitati de plata agreate de dvs?

Modalitatile de plata acceptate sunt: numerar,ramburs, transfer bancar, plata online cu cardul.

Plati online? Este sigur?

Este o metoda, simpla si sigura. Plata se face fara sa-ti expui numarul cardului; prin LibraPay beneficiezi de securitate impotirva fraudei. Informatiile personale financiare sunt pastrate in siguranata si securizate; Serviciul oferit de LibraPay fuctioneaza ca un cont bancar si poate fi utilizat de orice posesor de carduri. In momentul platii, prin LibraPay, informatiile financiare nu sunt stocate pe serverul magazinului si sunt protejate de sistemul de securitate LibraPay.

Puteti livra la alta adresa?

Da se poate face livrare la o alta adresa indicata de dvs. Pentru acest lucru va trebui sa indicate adresa de facturare si adresa de livrare.

Pot comanda din strainatate iar livrarea sa se faca in Romania?

Se poate comanda din strainatate si livrarea sa fie facuta in Romania. In acest caz va trebui sa indicati adresa de livrare iar plata se poate face prin LibraPay.

Datele personale sunt securizate?

Datele oferite de dvs. vor fi folosite numai pentru procesarea comenzilor, a livrarilor, pentru informari legate de promotii, aparitii de noi produse.

Datele dvs. nu vor fi instrainate sub nicio forma, iar in cazul in care doriti sa modificati datele sau sa fiti stersi din baza noastra de date va rugam sa ne contactati.

Suntem impotriva SPAM-urilor de orice fel, il intelegem si luptam impotriva lui, de aceea datele dvs. vor fi folosite numai in stricta legatura cu acest site.

Putem comanda cantitati mai mari, exista stocuri pentru aceste produse?

Puteti comanda orice cantitate doriti. In cazul in care produsul dorit nu este in stoc va rugam sa ne contactati. In cazul in care comanda dvs. este mai mare decat stocul existent va vom contacta pentru a va confirma data livrarii.

Care este timpul de livrare?

In cazul comenzilor trimise pana la ora 12:00 comanda va fi livrata in maxim 48 de ore pentru zilele lucratoare. Pentru comenzi trimise Vineri se poate specifica livrare Sambata. Pentru comenzi transmise dupa ora 12:00 livrarea se va face dupa 48 de ore.

Marfa este asigurata?

Da marfa este asigurata pe tot parcursul livrarii.

Cum pot sa stiu unde este comanda mea dupa ce a fost livrata din depozitul dvs?

In mometul in care comanda a fost livrata de la noi o sa primiti un mail “comanda livrata la curier” iar in acel moment puteti sa ne contactati telefonic sau prin mail pentru a va oferi aceste detalii.

Promotie Prosecco