Comenzile se pot efectua:

  • Online : prin intermediul site-ului www.enotecaonline.ro
  • Telefonic: 0730.332.333 / 0268.440.733

www.enotecaonline.ro pune la dispozitie livrarea produselor prin intermediul Firmei de Curierat Rapid Fan Courier, avand o arie nationala de acoperire vasta. Pentru a verifica daca in localitatea ta se afla agentie Fan Courier, te rugam sa accesezi: https://www.fancourier.ro/locatii-fan/. In cazul in care te afli in orasul Brasov, livrarea se va realiza de catre firma noastra.

Comenzile plasate in zile lucratoare (Luni -Vineri) pana la ora 15:00 sunt procesate si ridicate de catre curier in acceasi zi, urmand sa ajunga la destinatie in urmatoarele 24 de ore.

Pentru comenzile plasate in zile lucratoare (Luni -Vineri) dupa ora 15:00 procesarea comenzii se face in aceeasi zi, insa va fi ridicata de catre curier ziua urmatoare, iar livrarea efectiva se face in 48 de ore.

Comenzile plasate Sambata-Duminica si sarbatorile legale, sunt procesate si ridicate de catre curier in prima zi lucratoare.

Costul transportului National

  • Se calculeaza in functie de greutatea coletului (Greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0.75 l fara ambalaj, cu ambalaj este de aproximativ 1 Kg.)
  • Primul kg este 23.18 lei, dupa care se adauga 1.90 lei pentru fiecare kg in plus.
  • Plata se face ramburs, in cont colector, pentru care se percepe un cost suplimentar de 7.74 lei.
  • Expeditia se face de la depozitul din Brasov.

(tarifele contin TVA)

 

Promotie Prosecco