Vin rosu Cabernet Trentino DOC 2016

Vin rosu sec 13% Trentino Cantina Rotaliana 750ml
Disponibilitate: Stoc suficient
46,14 Lei

Producator : Cantina Rotaliana
Denumire vin : Cabernet Trentino DOC
Anul productiei : 2016
Regiune / Zona productie : Trentino
Tip vin : sec, corp mediu
Soi strugure : 100% cabernet franc si sauvignon
Culoare : Rosu rubin cu nuante de granat
Senzatii olfactive : Nota de piper si ierburi, lemn dulce si fructe de padure
Savoare : calda, ampla, nota finala lunga
Asocieri culinare / Recomandari gastronomice : branzeturi mature, carne prajita si mancaruri savuroase evidentiate prin mirodenii aromatice
Temperatura optima de servire : 16-18°C
Concentratia alcoolica : 13%
Volum : 750ml
Tara : Italia


Cabernet Trentino DOC produs de crama Cantina Rotaliana din Italia, regiunea Trentino, este un vin rosu sec.
Culoarea deosebita a acestui vin, rosu rubin cu nuante de granat, fura privirile imediat ce este turnat in pahar. Abia dupa ce il privesti cu atentie, poti trece la pasul urmator, sa te bucuri de senzatiile olfactive pe care ti le ofera: nota de piper si ierburi, lemn dulce si fructe de padure.
Cum te simti acum? Asa-i ca ti-ai dori sa il si gusti? Inainte de acest pas, incearca sa iti imaginezi savoarea lui: calda, ampla, nota finala lunga. Gata, esti pregatit sa savurezi acest vin deosebit cu o vechime de 4 ani.
Un alt aspect important la care trebuie sa te gandesti, este masa pe care urmeaza sa o servesti. Daca aceasta include cel putin unul dintre urmatoarele, atunci acest vin rosu sec este alegerea potrivita: branzeturi mature, carne prajita si mancaruri savuroase evidentiate prin mirodenii aromatice. Nu iti mai ramane altceva de facut decat sa il comanzi, iar noi ti-l vom livra repede. Pe urma, te invitam sa ii creezi conditiile necesare pentru ca atunci cand il vei servi sa fie la temperatura optima: 16-18°C. Bucura-te de acest vin sec din categoria vinuri Italia si revino sa ne spui parerea ta.

EnotecaOnline, vinuri de calitate mereu la dispozitia ta.

Un amestec delicios de struguri Cabernet Franc și Sauvignon, prezintă arome sălbatice de fructe de pădure, cu detalii de coacăz negru și zmeură. Are o aroma supla și netedă, cu aciditate crocantă și note de aromă sălbatică pe finisajul lung.
Strugurii se culeg manual de la începutul lunii octombrie. Metoda  de fabricare a vinului roșu este una clasica, cu fermentare în rezervoare din oțel inoxidabil. O parte a vinului este apoi îmbătrânită în butoaie mici de stejar timp de 4-5 luni.

Produse asemănătoare