Filtre
 •     Tip vin
  •     Tara
  •     Producator
  •     Zona
  •     Soi strugure
  •     Concentratia alcoolica
  •     Anul productiei
  •     Volum
  -Lei

  Italia

  Italia

  Giove IGT 2017 Finocchi
  Vin rosu sec 14% Le Marche 750ml
  57 Lei
  1932 Primitivo di Manduria
  1932 Primitivo di Manduria este un vin roșu italian din regiunea Puglia. De culoare roșu rubiniu, cu nuanțe violete, buchetul este plin de arome de cireșe coapte, prune cu note de cacao și vanilie.
  63 Lei
  Avus Venter Toscana Rosso IGT 2018 Cantine Guidi
  Avus Venter este un cuvée de Sangiovese, Merlot și Cabernet Sauvignon produs și selectat în zona Chianti, un vin roșu care reprezintă primul Super Tuscan al companiei Guidi.
  220 Lei
  Chianti Classico Riserva DOCG Cantine Guidi
  Un vin elegant și rafinat, moale și cu un caracter puternic, cu toate caracteristicile Sangiovese care se exprimă în toată măreția lor.
  115 Lei
  Ruggente Sangiovese Toscano I.G.T. Cantine Guidi
  Un vin proaspăt, parfumat, un ,,Sangiovese'' plin de personalitate, ieșit din comun, care te va surprinde prin structură și moliciune. Fermentarea în lemn face din acesta un produs plăcut, care poate fi descoperit la fiecare înghițitură.
  65 Lei
  Conte Giangirolamo Rosso IGT Puglia
  In fiecare sticlă, picătură cu picătură, se redescoperă tenacitatea de neoprit a familiei Girolamo. Creșterea este rezultatul unei căutări continue a calității, care întâlnește inovația și cunoașterea, unde pasiunea ireprimabilă se îmbină cu natura.
  180 Lei
  Monte Tre Carlini Negroamaro IGP Puglia
  „... Rezultatul unei tradiții îndelungate de vinificație, Monte tre Carlini găzduiește această viță de vie renumită, impunătoare la ochi, elegantă și hotărâtă la gust... persistentă și structurată în gust...”
  95 Lei
  Conte Giangirolamo Gold Edition
  După o macerare moale și o fermentare ulterioară în oțel, urmează o maturare lungă în bariche foarte fine de stejar francez „Alain Fouquet” timp de 22/24 de luni. Procesul se finalizează cu 6 luni de învechire în sticlă.
  225 Lei
  Primitivo Salento Appassimento
  Din recoltarea târzie a strugurilor, efectuată strict manual la sfârșitul lunii septembrie, ia naștere acest vin plin, moale și elegant sec. Roșu intens cu reflexe violete, cu note evoluate de fructe confiate, dulceață și condimente. Ideal cu brânzeturi î
  145 Lei
  Promotie Prosecco