Vin spumant lambrusco Rocaforte rosso Amabile 2019

Vin spumant demidulce 7.5% Emilia Romagna Rocaforte 750ml
Disponibilitate: Stoc suficient
19,95 Lei

Producator : Chiarli
Denumire vin : Lambrusco Rocaforte rosso Amabile
Anul productiei : 2019
Regiune / Zona productie : Emilia Romagna
Tip vin : demidulce, metoda charmat
Soi strugure : Lambrusco di Sorbara
Culoare : Rosie-rubinie
Senzatii olfactive : Parfum placut, de fructe de pădure
Savoare : Gentilă cu arome de fructe negre coapte, afine, prune uscate
Asocieri culinare / Recomandari gastronomice : Pizza, paste
Temperatura optima de servire : 10-12°C
Concentratia alcoolica : 7.5%
Volum : 750ml
Tara : Italia


Lambrusco Rocaforte rosso Amabile produs de crama Chiarli din Italia, regiunea Emilia Romagna, este un vin spumant demidulce.
Culoarea deosebita a acestui vin, rosie-rubinie, fura privirile imediat ce este turnat in pahar. Abia dupa ce il privesti cu atentie, poti trece la pasul urmator, sa te bucuri de senzatiile olfactive pe care ti le ofera: parfum placut, de fructe de pădure.
Cum te simti acum? Asa-i ca ti-ai dori sa il si gusti? Inainte de acest pas, incearca sa iti imaginezi savoarea lui: gentilă cu arome de fructe negre coapte, afine, prune uscate. Gata, esti pregatit sa savurezi acest vin deosebit cu o vechime de 1 ani.
Un alt aspect important la care trebuie sa te gandesti, este masa pe care urmeaza sa o servesti. Daca aceasta include cel putin unul dintre urmatoarele, atunci acest vin spumant demidulce este alegerea potrivita: pizza, paste. Nu iti mai ramane altceva de facut decat sa il comanzi, iar noi ti-l vom livra repede. Pe urma, te invitam sa ii creezi conditiile necesare pentru ca atunci cand il vei servi sa fie la temperatura optima: 10-12°C. Bucura-te de acest vin demidulce din categoria vinuri Italia si revino sa ne spui parerea ta.

EnotecaOnline, vinuri de calitate mereu la dispozitia ta.

Produse asemănătoare